Om oss

«Stolt IT ble etablert i 2018 av IT-konsulenter som alle har mange års erfaring som IT-konsulenter. Målet var å skape arbeidsplassen og fagmiljøet man selv hadde savnet i tidligere arbeidsforhold. Med en godt etablert organisasjon i ryggen er det et mål vi står i solid posisjon til å nå.» 


– Jon Roar Odden, daglig leder

 

 

 

Gründerne i selskapet har alle ca. 20 års erfaring fra IT-markedet i Norge innenfor infrastruktur, test og kvalitet, utvikling og prosjektledelse. Dette sammen med et sterkt fokus på kurs og sertifiseringer gjør at selskapet har godt kvalifiserte, sertifiserte og oppdaterte konsulenter å tilby våre kunder.

I våre oppdrag tar vi jobben på alvor. Vi får roller med mye ansvar i langvarige prosjekter hos kunder med betydelig samfunnsansvar og -påvirkning. Vi satser stort på IT-markedet, og gjennom å satse på dyktige folk som deg skal vi sikre oss et rotfeste innenfor levering av finslipt IT-kompetanse i Osloregionen.

 

Hos oss får du en hjemmebase med svært fagsterke kollegaer og et godt sosialt miljø. Dine kollegaer vil bry seg om at du skal lykkes og gjøre det bra. Du får også gode muligheter til å påvirke selskapets strategi og videre veivalg, og til å påvirke hvilke prosjekter du selv jobber med. Det er i alles interesse at du brenner for oppdraget du sitter i. Til gjengjeld ønsker vi at du har et solid erfaringsgrunnlag som vi sammen kan bygge videre på, og at du er strukturert, løsningsorientert og engasjert i ditt arbeid.

 

Selskapet ønsker å være et attraktivt sted å jobbe for konsulenter. Dette sikrer vi ved at vi har sterk fokus på trivsel både i og utenfor arbeidstiden og ved å tilby spennende kurs, konferanser og ikke minst, interessante og attraktive kunder.